luni, 20 mai 2019

De ce ai nevoie intr-o tipografie noua

Daca vrei sa iti faci o tipografie in care sa faci albume foto ai nevoie de:

Fastbind fotomount f32
Cu ajutorul echipamentului de realizat albume foto Fastbind Fotomount F32 se pot realiza albume foto de lux utilizand sistemul Mountinglift. Acest sistem va permite sa realizati albumele intr-un mod profesional mult mai usor si mai repede decat inainte. Se pot utiliza: hartia fotografica, materialele laminate sau orice material printat si puteti realiza albume in formate intre 50x50 mm pana la 310x316 mm. Se obtin vederi panoramice cuprinse intre cele 2 laturi pentru fiecare pagina. Coperta albumului poate fi ori o coperta standard ori o coperta personalizata realizata cu ajutorul unui print digita., 
Pret:1990 euro

Fastbind fotomount f42


Cu ajutorul echipamentului de realizat albume foto Fastbind Fotomount F42 se pot realiza albume foto de lux utilizand sistemul Mountinglift. Acest sistem va permite sa realizati albumele intr-un mod profesional mult mai usor si mai repede decat inainte. Masina este echipata cu o extensie detasabila a mesei pentru a putea lucra mai usor cu ea. Se pot utiliza: hartia fotografica, materialele laminate sau orice material printat si puteti realiza albume in formate intre 50x50 mm pana la 470x420 mm. Se obtin vederi panoramice cuprinse intre cele 2 laturi pentru fiecare pagina. Coperta albumului poate fi ori o coperta standard ori o coperta personalizata realizata cu ajutorul unui print digital.
 Pret:2375 euro

Fastbind fotomount f46E

Cu ajutorul echipamentului electric de realizat albume foto Fastbind Fotomount F46e se pot realiza albume foto de lux utilizand sistemul Mountinglift actionat cu pedala. Acest sistem va permite sa realizati albumele intr-un mod profesional mult mai usor si mai repede decat inainte. Se pot utiliza: hartia fotografica, materialele laminate sau orice material printat si puteti realiza albume in formate intre 50x50 mm pana la 457x457 mm. Se obtin vederi panoramice cuprinse intre cele 2 laturi pentru fiecare pagina. Coperta albumului poate fi ori o coperta standard ori o coperta personalizata realizata cu ajutorul unui print digital.
Pret:3990euro

Fastbind fotomount f32w
 
Statia de lucru albume foto Fotomount F 32w este compusa din Fastbind Fotomount F32, ghilotina Ideal 4205 cu stand, un raft ergonomic Fastbind Rack Fa32r si masina de biguit C33 asezate in mod compact permitand realizarea de albume foto de lux. Este realizata doar din echipamente manuale. Acest sistem va permite sa realizati albumele intr-un mod profesional mult mai usor si mai repede decat inainte.




Se pot utiliza: hartie fotografica, materialele laminate sau orice material printat si puteti realiza albume in formate intre 50x50 mm pana la 310x316 mm. Se obtin vederi panoramice cuprinse intre cele 2 laturi pentru fiecare pagina. Mai intai se biguie fotografiile cu ajutorul echipamentului de biguit C33, apoi se realizeaza continutul albumului cu echipamentul Fotomount F32, dupa aceea se rotunjeste la ghilotina albumul si la final se ataseaza coperta tot cu ajutorul masinii de facut albume foto. Coperta albumului poate fi ori o coperta standard ori o coperta personalizata realizata cu ajutorul unui print digital.

Pret:4490euro

Fastbind express plus
 
Noul Fastbind Express Plus™ este cea mai multifuncțională, dar în continuare portabilă stație de legare a cărților. Această unitate ultracompactă include mai multe opțiuni de finisare: PhotoMount lay-flat, legare BooXTer, biguire. Cu Express Plus, veți produce carti frumoase, de până la 12"x12", precum și casete CD / DVD / Blu-ray, meniuri, artă de perete, și multe altele. Se pot lega atât coli imprimate pe o singură față, cât și cele duplex. Imprimările pe o singură față sunt realizate în albume Premium PhotoMount de deschidere de 180 de grade. Imprimările duplex sunt capsate în cărți puternice și frumoase cu ajutorul instrumentului BooXTer. Pentru a facilita imprimarea cu ușurință a foliilor, este inclusă și unealta de frezare.
Pret:1775euro

Fastbind presso
 Fastbind Presso este un echipament care realizeaza bigul la cotorul copertilor caserate dand albumelor si cartilor un aspect de o calitate inalta. Este o presa termica proiecata sa realizeze aceste biguri foarte repede si usor. Necesita un timp scurt de incalzire. Poate bigui coperti pentru carti de pana la 45 mm grosime. Nu necesita ajustari pentru grosimi diferite. Distanta la care se face bigul se poate regla foarte simplu adaugand sau inlaturand niste placi de metal.
Pret:1990euro

Un comentariu: