miercuri, 20 noiembrie 2019

cele mai mari afaceri online

  Imagini pentru amazon cati angajati are
1. Amazon cu 563.000 de angajati si venituri de 177 mil. dolari







Amazon.com este o companie americană de comerț online cu sediul în Seattle, Washington, cu o cifră de afaceri de peste 19,166 miliarde $ în anul 2007. Este cea mai mare companie de comerț online cu amănuntul [3]. Jeff Bezos este fondatorul companiei Amazon.com (1994), care în 1995 a fost lansată și online. A început cu vânzarea online de cărți și a continuat cu produse VHS, DVD, CD-uri cu muzică, programe de calculator, electronice, îmbrăcăminte, mobilier, jucării etc. A creat situri web separate în Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, China și Japonia.

2. Facebook  este o companie americană multinațională care deține și operează rețeaua de socializare Facebook. După ce s-a aflat în proprietatea privată a lui Mark Zuckerberg și a altor cofondatori, compania a fost listată pe bursa NASDAQ pe 1 februarie 2012 și și-a mutat sediul central în Menlo Park, California.[1] Facebook, Inc. a început să vândă acțiuni către public pe 18 mai 2012.[3]





Imagini pentru facebook cati angajati are
3. Google  este o corporație americană multinațională care administrează motorul de căutare pe Internet cu același nume. A fost fondată în 1998 de către doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page și Sergey Brin. Google oferă o metodă simplă și rapidă de găsire a informațiilor pe web, având o bază de date despre peste 8 miliarde de site-uri web.[6] La începutul anului 2004 Google răspundea zilnic la mai mult de 200 milioane de consultări.
 Imagini pentru google cati angajati are
sursa: Wikipedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu